waschbaer.nl website

Waschbaer.nl

Waschbär - natuurlijk is beter! Bij Waschbär vind je alles wat nodig is om duurzaam en ecologisch te leven. Ontdek nu stijlvolle natuurlijke mode, ondergoed en fijne homewear die fair geproduceerd zijn.<br /><a class="fasc-button fasc-size-medium fasc-type-glossy ico-fa fasc-ico-after fa-arrow-right fasc-style-bold" style="background-color: #33809e; color: #ffffff;" target="_blank" rel="sponsored nofollow noopener noreferrer" href="https://tekoopopinternet.nl/go/waschbaer-nl/">Waschbaer.nl</a>

Ontdek nu vele mooie duurzame aanbiedingen in winteruitverkoop op Waschbaer.nl:
Tot wel 50 % korting op geselecteerde artikelen – Geldig t/m 6 december 2021

Stijlvolle natuurlijke mode en handige huishoudelijke hulpen bij Waschbär Eco-Shop

Waschbär – natuurlijk is beter!

waschbaer logo
Waschbaer.nl

De ‘Waschbär Umweltversand’ is één van de grootste postorderbedrijven van milieu producten in Nederland ,Duitsland, Oostenrijk, en Zwitserland! Waschbär werd in 1987 opgericht in de Zuid-Duitse plaats Freiburg in Breisgau en begon met het versturen van pakketjes met biologische schoonmaakproducten. Aanvankelijk gebeurde dit vanuit een garagebox en was het assortiment lang niet zo uitgebreid als nu.

Bij Waschbär vind je alles wat nodig is om duurzaam en ecologisch te leven. Ontdek nu stijlvolle natuurlijke mode, ondergoed en fijne homewear die fair geproduceerd zijn. Onze schoenen lopen heerlijk en ook onze natuurlijke cosmetica is goed voor huid en haar. Voor het huishouden en de keuken hebben we milieuvriendelijke en praktische artikelen en je kunt je huis nog mooier maken met onze decoratieve producten.

Ook voor de biologische tuin ben je hier aan het juiste adres. Voor grote tuinen of voor een klein balkon vind je hier alles om dit nog mooier te maken: Waschbär heeft zaadgoed uit ecologische kweek en bijpassende tuinaccessoires. Daarnaast hebben we artikelen voor het kweken van groenten en fruit in uw eigen tuin, insectenhotels en nestkastjes, zodat de tuin een wellness-oase voor mens en dier wordt. De kinderen kunnen hier veilig ravotten en spelen.

Waschbaer.nl

waschbaer.nl

Aangesloten bij

Thuiswinkel Waarborg