hetgrandcafe.nl-website

HetGrandCafe.nl

HetGrandCafe.nl biedt een veilige thuishaven om te daten. Het zorgt in samenwerking met allerlei Grandcafe’s voor een unieke dating-experience op top locaties.<br><a class="fasc-button fasc-size-medium fasc-type-glossy ico-fa fasc-ico-after fa-arrow-right fasc-style-bold" style="background-color: #33809e; color: #ffffff;" target="_blank" rel="sponsored nofollow noopener" href="https://tekoopopinternet.nl/go/hetgrandcafe-nl/">bezoek het Grand Cafe</a>

HetGrandCafe.nl biedt een veilige thuishaven om te daten

Het zorgt in samenwerking met allerlei Grandcafe’s voor een unieke dating-experience op top locaties.

hetgrandcafe.nl-logo

bezoek het Grand Café

Digitaal mensen ontmoeten is spannend, romantisch en ook efficiënt. Hier weet je tenminste zeker dat de ander ook op zoek is, en misschien wel naar jou!

Het Grand Café is een gezellige digitale ontmoetingsplaats voor vrouwen en mannen van 35+ die op zoek zijn naar een vriend(in) voor vriendschap of meer. Het Grand Café is al meer dan 10 jaar open en daarmee is het bestaansrecht bewezen! Dagelijks ontmoeten mensen elkaar hier, gaan samen uit, worden verliefd.

Daarom HetGrandCafe!

  • Webshop keurmerk
  • Veilig daten
  • Kleinschalig
  • Persoonlijke aanpak

Het Grand Café houdt van gezelligheid. Daarom heeft Het Grand Café omgangsvormen, waar de gasten zich aan dienen te houden. Aanstootgevende, racistische of anderszins aanstootgevende taal hoort zeker niet bij Het Grand Café. Wanneer er klachten binnenkomen over een bezoeker, dan controleert Het Grand Café de klacht, plegen hoor en wederhoor en nemen een besluit over een eventuele ontzegging van de toegang tot het Grand Café.

HetGrandCafe.nl zoekt jou

Aangesloten bij

Webshop Keurmerk