dekroo.nl

De Kroo Ruitershop

De Kroo Ruitersport heeft online een van de grootste ruitersport assortimenten van Nederland. Alle bekende en populaire merken, zoals QHP, BR, Harry’s Horse, Kingsland, Pikeur...<br/><a class="fasc-button fasc-size-medium fasc-type-glossy ico-fa fasc-ico-after fa-arrow-right fasc-style-bold" style="background-color: #33809e; color: #ffffff;" target="_blank" rel="sponsored nofollow noopener" href="https://tekoopopinternet.nl/go/dekroo-nl/">De Kroo Ruitershop</a>

Online paardenspullen voor een leuke prijs bij de Kroo Ruitersport

De Kroo Ruitershop

De Kroo Ruitersport heeft online een van de grootste ruitersport assortimenten van Nederland. Zij verkopen onder andere alle bekende en populaire merken die op de Europese markt beschikbaar zijn, zoals QHP, BR, Harry’s Horse, Kingsland, Pikeur etcetera. Daarnaast verkopen ze paardendekens onder van hun eigen merk DKR Sports: goede kwaliteit voor een zeer scherpe prijs! Dekroo.nl kan alle online getoonde artikelen direct uit voorraad leveren!

Dekroo.nl heeft een modern voorraadsysteem waardoor actuele voorraden nauwkeurig worden bijgehouden en altijd de nieuwste informatie en producten worden getoond. De website is voorzien van een handige zoekfunctie waarbij zoeken op merk en prijs ook tot de mogelijkheden behoort.

Dekroo.nl is in Nederland zeer bekend vanwege de vele paardensport evenementen die plaatsvinden op de 5-sterren accommodatie van het bedrijf. Deze bekendheid en de combinatie van bedrijfsonderdelen werkt mee aan een zeer hoog consumentenvertrouwen. In 2008 werd het bedrijf verkozen tot Hippisch Ondernemer van het Jaar vanwege het innovatieve karakter en de goede bedrijfsresultaten.

  • Alles direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Vóór 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Uitgebreide betalingsmogelijkheden: iDeal, Creditcard, Bankoverschrijving en Bancontact

De voordeligste winterdekens op dekroo.nl