petsonline.nl website

Petsonline.nl

Accessoires voor honden en katten. Accessoires variërend van halsbanden tot speelgoed en van manden tot honden- en kattenvoer.<br><a class="fasc-button fasc-size-medium fasc-type-glossy ico-fa fasc-ico-after fa-arrow-right fasc-style-bold" style="background-color: #33809e; color: #ffffff;" target="_blank" rel="sponsored nofollow noopener" href="https://tekoopopinternet.nl/go/petsonline-nl/">Petsonline.nl</a>

Petsonline.nl is een unieke webshop met accessoires voor honden en katten.

Accessoires variërend van halsbanden tot speelgoed en van manden tot honden- en kattenvoer.

petsonline.nl-logo
Petsonline.nl

Petsonline beschikt over veel exclusieve producten, maar ook eigen merk. Het aanbod aan producten is breed en diep met onder andere halsbanden, kleding, hondenriemen, hondentuigjes, manden en kussens. Ook verrassende producten zoals loopplanken en zwemvesten voor honden ontbreken niet.

    • Geen verzendkosten boven bestellingen van € 49,-
    • Gemakkelijk en vertrouwd betalen met iDeal, PayPal, Visa, Mastercard, American Express en Sofort Banking
    • Heldere retourpolicy.
    • 30 dagen bedenktijd

Petsonline biedt het complete assortiment Hunter aan

Het Duitse bedrijf Hunter is een traditioneel familiebedrijf dat zich sinds de oprichting in 1980 volledig heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige accessoires voor honden en katten. Het totale assortiment omvat meer dan 5.000 verschillende artikelen en varieert van halsbanden, harnassen en lijnen gemaakt van een grote verscheidenheid aan materialen tot modieuze en functionele hondenkleding, kussens en bedden tot verzorgings- en hygiëneproducten, en innovatief speelgoed.

Meesterzadelmaker Rolf Trautwein had een visioen in 1980 en vervulde een droom met Hunter. Al meer dan 40 jaar weet het bedrijf hoe zij twee- en viervoeters over de hele wereld kunnen inspireren met de premium producten. De eigen leerproductie in het midden van Duitsland is het kloppende hart van de organisatie. Dag na dag worden leersoorten van de hoogste kwaliteit verwerkt tot accessoires die mensen en dieren vreugde brengen. De Duitse marktleider werkt nauw samen met Petsonline voor de verkoop van de honden- en katten artikelen. Het volledige assortiment van Hunter, inclusief de nieuwste producten is bij Petsonline online te bestellen.

Petsonline.nl