k9shop.nl

K9shop.nl

K9Shop.nl is sinds 2004 dé webshop voor producten voor huisdieren. K9 Shop is deskundig, een groot assortiment en de beste klantenservice.<br><a class="fasc-button fasc-size-medium fasc-type-glossy ico-fa fasc-ico-after fa-arrow-right fasc-style-bold" style="background-color: #33809e; color: #ffffff;" target="_blank" rel="sponsored nofollow noopener" href="https://tekoopopinternet.nl/go/k9shop-nl/">K9 shop</a>

K9Shop.nl is sinds 2004 dé webshop voor producten voor huisdieren.

K9 Shop is deskundig, heeft een groot assortiment en staat voor de beste klantenservice.

k9shop.nl-logo
K9 shop

K9Shop.nl is gespecialiseerd in producten voor honden: van tuigen en lijnen, (reis)benches en trainingsmaterialen, tot de verzorging van vacht, huid en gebit. Maar ook is er een groot assortiment aan producten voor katten, knaagdieren, vogels en vissen.

Liefde voor dieren
K9Shop.nl is ontstaan uit liefde voor huisdieren. K9 Shop weet als geen ander wat een huisdier kan bijdragen in iemands leven. Een huisdier is een echte vriend. Je zorgt ervoor, hebt er lol mee en geniet van het enthousiasme dat een huisdier kan brengen.

Deskundigheid
Honden spelen al lange tijd een grote rol bij K9 Shop en de deskundigheid gaat dan ook verder terug dan 2004. Wat ooit begon als trainen met honden voor ons plezier en uit hobby, groeide uit tot een activiteit waarmee we dagelijks bezig zijn. Al snel werd en in de hondensport gespecialiseerd, met name in het zogenoemde pakwerk. Dat werk bracht ons niet alleen op mooie nationale en internationale toernooien, maar de deskundigheid werd ook opgepikt door organisaties die dagelijks werken met honden, zoals politiekorpsen en beveiligingsbedrijven. In binnen- en buitenland hebben zijn seminars gegeven en politiekorpsen via trainingen laten zien hoe de honden goed kunnen worden voorbereid op het werk met pakwerktraining.

De deskundigheid als hondentrainers onderscheidt K9 Shop van andere (online) dierenwinkels. Dankzij de jarenlange ervaring weten zij exact wat de beste producten voor de hond zijn en is de klant verzekerd van het juiste advies op maat.

K9 Shop is voor Nederland en Vlaanderen de enige importeur van het merk Julius-K9.
Een merk dat wereldwijd bekend staat om zijn innovatieve en hoogwaardige hondentuigen en –lijnen. Op K9Shop.nl is dan ook een groot assortiment aan Julius K9-producten te vinden.

Zorgvuldige levering
Klanten staan centraal. Daarom staat K9 Shop voor een zorgvuldige levering en een goede klantenservice. Als er bij K9 Shop een bestelling wordt geplaatst, wordt er alles aan gedaan om het – na betaling – binnen twee dagen te leveren. 

K9shop.nl - Shop de dierenwebshop