brekz.nl website

Brekz online dierenwinkel

Brekz heeft als missie om het houden van huisdieren voor iedereen betaalbaar te maken. In de online dierenwinkel vindt u alles om uw hond, kat of andere huisdieren te verzorgen en te verwennen.<br /><a class="fasc-button fasc-size-medium fasc-type-glossy ico-fa fasc-ico-after fa-arrow-right fasc-style-bold" style="background-color: #33809e; color: #ffffff;" target="_blank" rel="sponsored nofollow noopener noreferrer" href="https://tekoopopinternet.nl/go/brekz-nl/">Brekz online dierenwinkel</a>

brekz-logo

Dierenvoer en dierenbenodigdheden online

Brekz online dierenwinkel

Huisdieren dragen bij aan het levensgeluk van mensen. Brekz heeft als missie om het houden van huisdieren voor iedereen betaalbaar te maken. In de online dierenwinkel vindt u alles om uw hond, kat of andere huisdieren te verzorgen en te verwennen.

Voordelig online winkelen

Al meer dan 60 jaar is Brekz.nl het vertrouwde adres voor dierenliefhebbers. Klanten door heel Nederland weten Brekz te vinden, oorspronkelijk onder de naam Broekhuizens. Brekz krijgt steeds meer bekendheid door heel Europa met online dierenwinkels in diverse landen. Vele honderdduizenden dierenbezitters gingen u voor en zijn vaste klant geworden. Zij profiteren elke keer weer opnieuw van een uitgebreide keuze aan topkwaliteit producten die thuis worden bezorgd tegen lage prijzen.

Brekz online dierenwinkel