fiets.nl-website

Fiets.nl

Fiets magazine is ruim 30 jaar dé onbetwiste autoriteit op het gebied van sportief fietsen en de hele belevingswereld rond het fietsen.<br /><a class="fasc-button fasc-size-medium fasc-type-glossy ico-fa fasc-ico-after fa-arrow-right fasc-style-bold" style="background-color: #33809e; color: #ffffff;" target="_blank" rel="sponsored nofollow noopener noreferrer" href="https://tekoopopinternet.nl/go/fiets-nl/">Fiets.nl</a>

Fiets magazine is ruim 30 jaar dé onbetwiste autoriteit op het gebied van sportief fietsen en de hele belevingswereld rond het fietsen.

Lees op de website het laatste nieuws over Wielrennen, MTB, Wielersport en Pedala. Of praat mee in het Forum

fiets.nl logo
naar Fiets.nl

Het blad verschijnt maandelijks en informeert de lezer over hoe zij het meeste uit hun hobby kunnen halen. In elke editie komen onderwerpen zoals materiaal, techniek, training, voeding, wielersport en achtergronden aan bod.

In de shop van Fiets magazine kan iedere sportieve fietser zijn of haar hart ophalen. Bezoekers vinden er interessante abonnementsaanbiedingen van Fiets magazine maar kunnen er ook terecht voor losse nummers en speciale uitgaven. Daarnaast is Fiets hard bezig met het ontwikkelen van een eigen producten die het fietsen leuker maken.

In Fiets worden iedere maand verschillende racefietsen, mountainbikes en gadgets getest.

Fiets.nl