Whirlpool SMO 658C/BT/IXL inductie inbouwkookplaat

<strong><a title="Whirlpool SMO 658C/BT/IXL inductie inbouwkookplaat - Expert folderaanbieding" href="https://www.expert.nl/tt/?tt=5515_254842_5306_feed&r=https%3A%2F%2Fwww.expert.nl%2Fwhirlpool-smo-658c-bt-ixl" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored noreferrer">Nu voor € 799.00</a></strong>

Expert folderaanbiedingen

Whirlpool SMO 658C/BT/IXL inductie inbouwkookplaat – Expert folderaanbieding

Nu voor € 799.00

Ga naar aanbieding

Met de Whirlpool SMO 658C/BA/IXL inductie inbouwkookplaat geniet je tijdens het koken van ultiem gebruiksgemak en flexibiliteit. De kookplaat heeft 8 kookzones en detecteert automatisch de grootte en positie van de pan. Dankzij inductietechnologie wordt alleen de pan verwarmd en niet de kookplaat zelf. Hierdoor kook je snel en efficiënt en gaat er niet meer dan 10% energie verloren aan de omgeving.
Voordelen van de Whirlpool SMO 658C/BA/IXL
* Flexifull met 8 kookzones – Grootte en positie van de pan wordt automatisch gedetecteerd
* SmartSense sensoren stellen automatisch de juiste kooktijd en temperatuur voor elk gerecht in
* iXelium nanotechnologie beschermt de kookplaat tegen krassen en verzekert een perfecte glans
* Inductietechnologie – snel en efficiënt koken
Whirlpool inbouw inductiekookplaat met Flexifull technologie
De SMO 658C/BT/IXL is een inbouwinductiekookplaat van Whirlpool. Met de inductietechnologie kun je sneller en energie-efficiënter koken. Inductie verwarmt alleen de pan en niet de kookplaat. De kookplaat is voorzien van Smart Sense waarmee je de lekkerste gerechten kunt bereiden. 6th Sense sensoren stellen automatisch de juiste kooktijd en temperatuur in voor elk gerecht. De intuïtieve tiptoetsbediening laat je eenvoudig het vermogen per kookzonde aanpassen. De kookplaat beschikt over diverse kookfuncties: een Moka functie voor het bereiden van koffie, een Smelt functie waarbij je op zeer lage temperatuur eenvoudig delicate sauzen of chocola kunt bereiden en een warmhoudfunctie, zodat je gerecht warm blijft terwijl de rest van de maaltijd bereid wordt. De kookplaat is voorzien van een iXelium nanotechnologie behandeling die de kookplaat tegen krassen beschermt en voor een perfecte glans zorgt. De kookplaat beschikt over acht inductiezones.

Merk: Whirlpool
Categorie: Koken
Levertijd: 1-2 werkdagen
Verzendkosten: € 0.00

Ga naar aanbieding