Philips S3333/54 scheerapparaat

<strong><a title="Philips S3333/54 scheerapparaat - Expert folderaanbieding" href="https://www.expert.nl/tt/?tt=5515_254842_5306_feed&r=https%3A%2F%2Fwww.expert.nl%2Fphilips-s3333-54" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored noreferrer">Nu voor € 79.00</a></strong>

Expert folderaanbiedingen

Philips S3333/54 scheerapparaat – Expert folderaanbieding

Nu voor € 79.00

Ga naar aanbieding

Met het Philips S3333/54 scheerapparaat maak jij jouw gezicht weer helemaal glad. Hij is erg gemakkelijk en comfortabel in gebruik en je ervaart er ultieme bewegingsvrijheid mee, dankzij het draadloze ontwerp.
Voordelen van de Philips S3333/54
* Draadloos 60 minuten scheren
* Eenvoudig reinigen – met één druk op de knop openen en onder de kraan reinigen
* Natte en droge functie
* Inclusief beschermkap, reisetui en oplader
5D Pivot & Flex-scheerhoofd en PowerCut-systeem
Het scheerapparaat heeft een 5D Pivot & Flex-scheerhoofd. Dat kan draaiende, meebuigende en zwevende bewegingen maken in 5 richtingen, waardoor het eenvoudig de contouren van jouw gezicht kan volgen. Daarbij heeft het een zacht contact met de huid. Het apparaat is voorzien van het PowerCut-systeem. Dat bestaat uit 27 nauwkeurig ontworpen, zelfslijpende mesjes. Daardoor ervaar je een consistent, glad scheerresultaat.
Prettig in gebruik
Het apparaat kan je erg prettig en comfortabel vasthouden, dankzij het ergonomisch, antisliprubber. Het is geschikt voor zowel nat als droog scheren. Je kunt het dus met of zonder gel of scheerschuim en onder de douche gebruiken. Met de uitklapbare trimmer houd je eenvoudig jouw snor en bakkebaarden bij. Gedurende 60 minuten kan je draadloos met het scheerapparaat scheren. De batterij-indicator heeft drie niveaus, waarmee het batterijniveau wordt aangegeven. Wanneer hij leeg is, is hij in 1 uur op te laden. Ook kan je hem 5 minuten snelladen voor 1 scheerbeurt.

Merk: Philips
Categorie: Verzorging en gezondheid
Levertijd: Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis
Verzendkosten: € 0.00

Ga naar aanbieding