LG F4J5TN3W wasmachine

<strong><a title="LG F4J5TN3W wasmachine - Expert folderaanbieding" href="https://www.expert.nl/tt/?tt=5515_254842_5306_feed&r=https%3A%2F%2Fwww.expert.nl%2Flg-f4j5tn3w" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored noreferrer">Nu voor € 449.00</a></strong>

Expert folderaanbiedingen

LG F4J5TN3W wasmachine – Expert folderaanbieding

Nu voor € 449.00

Ga naar aanbieding

De LG F4J5TN3W is een wasmachine met 8 kg vulgewicht en 1400 toeren. Hij is erg zuinig dankzij een efficiënte Direct Drive motor en energieklasse A+++ -30%. 6 Motion technologie zorgt ervoor dat verschillende soorten wasgoed en textiel optimaal worden gewassen, dankzij 6 unieke trommelbewegingen. Zo biedt deze wasmachine elke keer weer een stralend schoon resultaat.
Voordelen van de LG F4J5TN3W
* Direct Drive motor – stil, zuinig, duurzaam en betrouwbaar
* 6 Motion technologie – 6 unieke wasbewegingen zorgen voor een stralend schoon resultaat
* Smart-functionaliteit met NFC
LG wasmachine met Direct Drive motor
Direct Drive: Zuinig, duurzaam en betrouwbaar
De Direct Drive motor is het hart van de LG wasmachine. Met deze koolborstelloze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, onstaat er vrijwel geen onnodige frictie meer dat zorgt voor onnodig lawaai, energieverbruik, of slijtage van de motor onderdelen. Met 10 jaar garantie op de Direct Drive, ben je verzekerd van een lange levensduur.
Altijd Zuinig!
LG snapt het belang van een efficiënt stroomverbruik. Dankzij de Direct Drive motor is de LG wasmachine altijd zuinig in gebruik en bespaar je dus bij elke wasbeurt op onnodig energieverbruik en kosten. Goed voor het milleu én goed voor je portemonnee!
6 Motion voor een optimaal wasresultaat
Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld voor: een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling.
Smart-functionaliteit met NFC
Met de Tag On functionaliteit is het mogelijk om nieuwe wasprogramma's te downloaden, bijvoorbeeld voor: babykleding, sportkleding, jeans. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis. Houd simpelweg je smartphone bij het Tag On symbool om deze eenvoudig te verbinden met de wasmachine.
Download wasprogramma's
Via NFC kun je eenvoudig nieuwe wasprogramma's te downloaden, bijvoorbeeld voor: babykleding, sportkleding, jeans.
Smart Diagnosis
Met Smart Diagnosis is het mogelijk om eventuele problemen snel te diagnosticeren, voordat dit een groter probleem kan gaan vormen.

Merk: LG
Categorie: Witgoed
Levertijd: Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis
Verzendkosten: € 0.00

Ga naar aanbieding