Kenwood FDM313SS foodprocessor

<strong><a title="Kenwood FDM313SS foodprocessor - Expert folderaanbieding" href="https://www.expert.nl/tt/?tt=5515_254842_5306_feed&r=https%3A%2F%2Fwww.expert.nl%2Fkenwood-fdm313ss" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored noreferrer">Nu van € <del>169.00</del> voor € 149.00<br><small>Korting € 20.00</small></a></strong>

Expert folderaanbiedingen

Kenwood FDM313SS foodprocessor – Expert folderaanbieding

Nu van € 169.00 voor € 149.00
Korting € 20.00

Ga naar aanbieding

De Kenwood FDM313SS foodprocessor is de eerste compacte foodprocessor met ingebouwde weegschaal. Het weegt direct in de mengkom en bespaart je afwas. Je bespaart hiermee kostbare tijd en ruimte in jouw keuken.
Voordelen van de Kenwood FDM313SS
* 800 watt vermogen
* Met citruspers, deegmes, dubbele garde, extra fijne raspschijf, hoofd snijmes, metalen blender, molen, grove en fijne snij/raspschijf
* 2,1 liter mengkom en 1,2 liter blender
* Met ingebouwde weegschaal
Nauwkeurig voor tijds- en ruimtebesparing
Het nauwkeurig wegen van ingrediënten maakt het verschil of een gerecht top of flop is, maar al die gebruikte kommen en extra afwas die daarbij komt kijken wil je natuurlijk liever niet. Kenwood heeft daarvoor dé oplossing: met de Multipro Compact+ Foodprocessor weeg je direct in de mengkom dankzij de ingebouwde weegschaal. Hoe complex het gerecht ook is, het resultaat zal altijd perfect zijn dankzij de zeer nauwkeurige meting. Met het duidelijke LCD-display kan je alle ingrediënten in stappen van gram wegen en kan je kiezen tussen gram of pond.
Kwalitatieve hulpstukken
Voor thuiskoks die hun repertoire uit willen breiden, biedt de Kenwood FDM313SS Foodprocessor verschillende zeer kwalitatieve hulpstukken. Ben je een fitnessfanaat? De 1,2 liter glazen blender is perfect voor het moeiteloos creëren van smoothies, shakes en soepen. Heb je een druk gezin? Voor snelle, versgemalen koffie is de glazen multimolen ideaal.

Merk: Kenwood
Categorie: Koken
Levertijd: Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis
Verzendkosten: € 0.00

Ga naar aanbieding