JBL Tuner XL dab radio

<strong><a title="JBL Tuner XL dab radio - Expert folderaanbieding" href="https://www.expert.nl/tt/?tt=5515_254842_5306_feed&r=https%3A%2F%2Fwww.expert.nl%2Fjbl-tuner-xl-zwart" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored noreferrer">Nu voor € 149.00</a></strong>

Expert folderaanbiedingen

JBL Tuner XL dab radio – Expert folderaanbieding

Nu voor € 149.00

Ga naar aanbieding

Kan je geen genoeg krijgen van jouw favoriete muziek of radiozender, waar je ook bent? Dan is de JBL Tuner XL iets voor jou. Deze JBL-box combineert FM- en DAB+-radio met een bluetoothspeaker, zodat je altijd kan luisteren wat jij wil.
Voordelen van de JBL Tuner XL
* Zowel FM- als DAB+-radio al bluetoothspeaker
* Tot 15 uur luisterplezier per acculading
* Volledig waterdicht (IPX7-rating)
* 5 preset-buttons
JBL Tuner XL: altijd JBL-geluid
Altijd en overal genieten van het legendarische JBL-geluid? Ook als je geen smartphone bij je hebt? Het kan met de JBL Tuner XL. Deze JBL bluetoothspeaker is namelijk ook een FM- en DAB+-radio. Hierdoor heb je altijd talloze radiozenders binnen handbereik, in kraakheldere kwaliteit. En weet je precies wat je wil horen? Pak dan gewoon je telefoon of tablet erbij en stream direct.
Waar je ook bent
De JBL Tuner XL is een ideale speaker, waar je ook bent. Thuis vult de Tuner XL met gemak de meeste ruimtes met mooi geluid. Ga je de deur uit, dan luister je ook heel makkelijk naar jouw favoriete muziek. De speaker heeft een accu die het tot 15 uur per lading volhoudt en door de IPX7-rating hoef je je geen zorgen te maken als hij nat wordt.
Lees meer over JBL ()

Merk: JBL
Categorie: Audio
Levertijd: Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis
Verzendkosten: € 0.00

Ga naar aanbieding