JBL CHARGE ESSENTIAL bluetooth speaker

<strong><a title="JBL CHARGE ESSENTIAL bluetooth speaker - Expert folderaanbieding" href="https://www.expert.nl/tt/?tt=5515_254842_5306_feed&r=https%3A%2F%2Fwww.expert.nl%2Fjbl-charge-essential-zwart" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored noreferrer">Nu voor € 99.00</a></strong>

Expert folderaanbiedingen

JBL CHARGE ESSENTIAL bluetooth speaker – Expert folderaanbieding

Nu voor € 99.00

Ga naar aanbieding

De JBL Charge Essential is een toffe JBL bluetooth speaker waarmee je overal naar je favoriete muziek kan luisteren. De JBL Charge Essential is gebaseerd op de Charge 3 en is ideaal voor iedereen die een goede bluetoothspeaker wil, zonder veel poespas. Deze JBL-box heeft een accu die het tot 20 uur per acculading volhoudt en is waterbestendig, zodat je hem gerust kan meenemen naar het zwembad of het strand.
Voordelen van de JBL Charge Essential
* Speelt tot 20 uur muziek af op 1 acculading
* Helder geluid
* Krachtige bas
* Powerbank-functie
JBL Charge Essential: altijd muziek
Met de JBL Charge Essential kan je altijd muziek luisteren. Deze JBL bluetooth speaker kan je met twee smartphones of tablets tegelijk verbinden, zodat je samen met iemand anders een dynamische playlist kan maken en is ook uitgerust met een 3,5mm aux-ingang, waardoor je ook muziek van apparaten zonder bluetooth kan afspelen.
Niet te stoppen
Met de JBL Charge Essential kan je feesten tot diep in de nacht. De JBL Charge Essential met een volle accu tot wel 20 uur muziek afspelen. Houdt je telefoon dit niet vol, dan kan je de Charge Essential ook gebruiken als powerbank, zodat je je telefoon extra power kan geven. En door de robuuste behuizing is de JBL Charge Essential niet te stoppen, ook niet als hij in het water valt.
Lees meer over JBL ()

Merk: JBL
Categorie: Audio
Levertijd: Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis
Verzendkosten: € 0.00

Ga naar aanbieding