Inventum MN305C combimagnetron

<strong><a title="Inventum MN305C combimagnetron - Expert folderaanbieding" href="https://www.expert.nl/tt/?tt=5515_254842_5306_feed&r=https%3A%2F%2Fwww.expert.nl%2Finventum-mn305c-zilver" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored noreferrer">Nu van € <del>151.00</del> voor € 139.00<br><small>Korting € 12.00</small></a></strong>

Expert folderaanbiedingen

Inventum MN305C combimagnetron – Expert folderaanbieding

Nu van € 151.00 voor € 139.00
Korting € 12.00

Ga naar aanbieding

Met de Inventum MN305C combimagnetron kunt u koken, opwarmen, grillen en bakken. U heeft geen aparte oven meer nodig. Met het automatische programma kiest u het soort gerecht en het gewicht, de combimagnetron stelt dan zelf de tijdsduur en het wattage in.
Voor- en nadelen van de Inventum MN305C
* Automatisch programma: de combimagnetron stelt zelf de tijdsduur en het wattage in
* Ontdooistand om snel uw eten mee te ontdooien
* Draaiplateau kan niet worden uitgezet voor brede ovenschalen
Combimagnetron met automatisch programma
Deze combi magnetron heeft veel mogelijkheden. U kunt gerechten opwarmen in de magnetron en koken, maar met deze combi magnetron kunt u ook grillen en bakken. Er zijn een aantal programma's beschikbaar waarmee u combinatie kunt koken. De functies zijn natuurlijk apart te gebruiken zoals de magnetron, grill en hete lucht functie, maar ze kunnen ook gecombineerd worden. Kies voor magnetron met hete lucht of voor de grill met hete lucht of alle drie tegelijk, magnetron, grill en hete lucht. U heeft met deze combi magnetron geen aparte oven meer nodig. De handige klokfunctie en kookwekker zitten er ook standaard op.

Merk: Inventum
Categorie: Koken
Levertijd: 1-2 werkdagen
Verzendkosten: € 0.00

Ga naar aanbieding