Inventum IKI6035 inductie inbouwkookplaat

<strong><a title="Inventum IKI6035 inductie inbouwkookplaat - Expert folderaanbieding" href="https://www.expert.nl/tt/?tt=5515_254842_5306_feed&r=https%3A%2F%2Fwww.expert.nl%2Finventum-iki6035" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored noreferrer">Nu voor € 399.00</a></strong>

Expert folderaanbiedingen

Inventum IKI6035 inductie inbouwkookplaat – Expert folderaanbieding

Nu voor € 399.00

Ga naar aanbieding

De Inventum IKI6035 inbouw inductiekookplaat is dankzij powermanagement zowel geschikt voor een standaard 1-fase stopcontact als voor een 2-fasen Perilex aansluiting. De kookplaat heeft vier kookzones elk met negen verschillende standen. Elke kookzone heeft een boostfunctie om extra snel mee te koken.
Voordelen van de Inventum IKI6035
* 60 cm, facetrand aan voorzijde
* Power management 1- of 2-fase
* 4 kookzones, 9 standen per zone
* Bridge functie
* Slider bediening
Inventum inbouw inductiekookplaat met powermanagement
De Inventum inbouw inductiekookplaat IKI6035 is voorzien van vier kookzones, met elk negen verschillende standen. Met de handige bridge functie koppel je de twee linker kookzones aan elkaar, zodat je een grote grillplaat of braadslede kunt gebruiken. Ook heeft elke kookzone een boostfunctie voor extra snelle verhitting. Handig als je even snel water wilt koken. De kookplaat is makkelijk te bedienen met tiptoetsen en een individuele sliderfunctie per kookzone. Daarnaast is de kookplaat voorzien van een timerfunctie en kookduurbegrenzing. Door de power management functie kun je het totale maximale vermogen van de kookplaat instellen en kun je dus kiezen hoe je de kookplaat wilt aansluiten; op 1 fase of 2 fase. De kookplaat heeft aan de voorzijde een facetrand. Omdat veiligheid voorop staat, is de kookplaat voorzien van een kinderslot en een restwarmte indicatie.

Merk: Inventum
Categorie: Koken
Levertijd: 1-2 werkdagen
Verzendkosten: € 0.00

Ga naar aanbieding