Hama Powerbank Supreme 20HD powerbank

<strong><a title="Hama Powerbank Supreme 20HD powerbank - Expert folderaanbieding" href="https://www.expert.nl/tt/?tt=5515_254842_5306_feed&r=https%3A%2F%2Fwww.expert.nl%2Fhama-powerbank-supreme-20hd" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored noreferrer">Nu van € <del>34.95</del> voor € 24.95<br><small>Korting € 10.00</small></a></strong>

Expert folderaanbiedingen

Hama Powerbank Supreme 20HD powerbank – Expert folderaanbieding

Nu van € 34.95 voor € 24.95
Korting € 10.00

Ga naar aanbieding

Begin je dag met een frisse vlaag energie! Of het nu gaat om smartphones, tablets, smartwatches of bluetooth-speakers, met de powerbanks uit de Supreme serie van hama krijgen alle toestellen in mum van tijd weer een gevulde batterij.
Voordelen van de Supreme powerbank
* Laadt je smartphone tot 7x helemaal vol
* Gelijktijdig opladen van twee toestellen
* Laat geen vingerafdrukken achter
* Slank, trendy en compact ontwerp
Power-pack-serie Supreme
Tegenwoordig zijn we voortdurend verbonden met onze smartphone. Maar als de batterij onderweg leeg raakt en je een belangrijk gesprek moet voeren ben je niet happy als hij leeg is. Helaas zijn er onderweg niet altijd even snel laadpunten te vinden. De Power Packs uit de Supreme serie, zijn veilige, krachtige mobiele baterijen die TUV-gecertificeerd zijn. De powerbank 20HD heeft een laadvermogen van 3 ampère en een capaciteit van 20.000 mAh.
Zachte buitenkant, harde binnenkant
De powerbank Supreme 20HD heeft een klassieke, zakelijke uitstraling. Hij hoeft dus niet verborgen te blijven in je jas of handtas. Dankzij de high-density cellen zijn de nieuwe powerbanks van hama tot 40% kleiner en 20% lichter dan powerbanks met conventionele lithium-ion cellen. Het soft-touch oppervlak geeft de accu klasse en voelt aangenaam aan. De powerbank ziet er altijd als nieuw uit omdat vingerafdrukken nauwelijks zichtbaar zijn op de speciale afwerking. De powerbanks uit de Supreme serie zijn allemaal voorzien van een LED-indicator. Vier verlichte stippen die aangeven of er nog 25, 50, 75 of 100 procent vermogen beschikbaar is. Zo weet je in een oogopslag waar je aan toe bent.
In de doos
In de doos vind je een micro-USB-kabel, een micro-USB naar USB-C-adapter en een handleiding. Zoek je juist een langere kabel zoals een 3 meter Premium Lightning-kabel (https://www.expert.nl/hama-premium-laadkabel-lightning-3-meter-zwart) of een 3 meter Premium USB-C-kabel (https://www.expert.nl/hama-laad-synchro-kabel-usb-type-c-3m-zwart)? Deze Premium kabels zijn duurzaam en gaan lang mee. Hiernaast kun je de 20HD snel weer volladen via de USB-aansluiting. Wil jij weten waar je precies op moet letten als je een powerbank wil kopen? Voor meer informatie over powerbanks kijk je hier (https://www.expert.nl/advies-over-powerbanks).
Ontdek meer over hama ()

Merk: Hama
Categorie: Telefoons en tablets
Levertijd: Voor 21:45 besteld, volgende werkdag in huis
Verzendkosten: € 4.95

Ga naar aanbieding