Etna KIV360 inductie kookplaat

<strong><a title="Etna KIV360 inductie kookplaat - Expert folderaanbieding" href="https://www.expert.nl/tt/?tt=5515_254842_5306_feed&r=https%3A%2F%2Fwww.expert.nl%2Fetna-kiv360-wit" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored noreferrer">Nu voor € 499.00</a></strong>

Expert folderaanbiedingen

Etna KIV360 inductie kookplaat – Expert folderaanbieding

Nu voor € 499.00

Ga naar aanbieding

De Etna KIV360WIT inductiekookplaat heeft 4 kookzones, boostfunctie voor extra snel koken en een warmhoudfunctie waarmee je het eten op temperatuur houdt totdat het wordt opgediend. De kookplaat is inclusief Perilex stekker zodat je hem makkelijk aan kunt sluiten op een 2-fasen Perilex stopcontact.
Voordelen van de Etna KIV360WIT
* Warmhoudfunctie: hiermee houd je het eten op een constante temperatuur van 70˚C
* 10 standen incl. booststand
* Veiligheid: restwarmte indicatie, kinderslot, kookduurbegrenzing en panherkenning
* Inclusief Perilex stekker voor aansluiting op een Perilex stopcontact
Etna inductiekookplaat met Powerzone en warmhoudfunctie
De KIV360WIT inductiekookplaat is de perfecte vervanger van je oude keramische kookplaat. De kookplaat is standaard uitgerust met een Perilex stekker voor aansluiting op een Perilex stopcontact. Wil je een gaskookplaat vervangen? Laat dan je meterkast aanpassen met een Perilex aansluiting; zo maak je optimaal gebruik van het vermogen van een inductie.
Met een breedte van 60 cm heb je veel ruimte voor pannen. Met de 3 kW PowerZone breng je in no-time een grote pan water aan de kook. Ook handig is de warmhoud functie, deze functie houdt het eten op een constante temperatuur van 70˚C graden totdat het opgediend kan worden. Het eten behoud hierdoor zijn smaak en kan opgediend worden met de juiste temperatuur.

Merk: Etna
Categorie: Koken
Levertijd: 1-2 werkdagen
Verzendkosten: € 0.00

Ga naar aanbieding