Delonghi ECAM23.123.B Magnifica volautomaat

<strong><a title="Delonghi ECAM23.123.B Magnifica volautomaat - Expert folderaanbieding" href="https://www.expert.nl/tt/?tt=5515_254842_5306_feed&r=https%3A%2F%2Fwww.expert.nl%2Fdelonghi-ecam23-123-b-magnifica-zwart" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored noreferrer">Nu voor € 399.00</a></strong>

Expert folderaanbiedingen

Delonghi ECAM23.123.B Magnifica volautomaat – Expert folderaanbieding

Nu voor € 399.00

Ga naar aanbieding

Maak de perfecte espresso of cappuccino met de DeLonghi Magnifica ECAM 23.123.B espressomachine. Wil je jouw koffie mild of juist extra sterk? je kunt het apparaat naar wens instellen door middel van 13 maalgraden en door de temperatuur naar wens in te stellen. Verder heeft deze koffie volautomaat een afgesloten bonenreservoir van maar liefst 250 gram, wat zorgt voor verse koffie. Met het stoompijpje maak je luchtige opgeschuimde melk voor een cappuccino.
Voor- en nadelen van de DeLonghi ECAM Magnifica 23.123.B
* Voor een heerlijke espresso, lungo of cappuccino
* Voor koffiebonen of gemalen koffie, met afsluitbaar bonenreservoir
* Instelbare koffiesterkte, maalgraad, temperatuur en hoeveelheid water
* De uitneembare zetgroep is makkelijk schoon te maken. Verder heeft deze espressomachine een automatisch reinigingsprogramma.
* Met cappuccinosysteem voor eenvoudig cappuccino zetten
Maak de perfecte espresso of cappuccino
Met deze espressomachine van De'Longhi maak je eenvoudig de perfecte espresso of cappuccino met een rijke, romige schuimlaag. Je kunt de smaak van jouw favoriete koffie naar eigen wens instellen met de centrale bedieningsknop. Het apparaat beschikt over drie verschillende temperatuurinstellingen. Je kunt kiezen uit een heerlijke espresso of lungo, van mild tot extra sterk. Je kunt één, of twee kopjes koffie tegelijk zetten. Door de optie Cappuccino te gebruiken zijn geen er geen barista-skills vereist om zelf een heerlijke cappuccino te bereiden en is deze volautomaat voor iedereen toegankelijk. Bovenop de koffie volautomaat zit een verwarmingsplaat waarop je kopjes koffie warm kunt houden. Het bonenreservoir is afsluitbaar, zodat het aroma behouden blijft. Daarnaast is de De'Longhi Magnifica ECAM 23.123B voorzien van automatische uitschakeling en een automatisch ontkalkings- en reinigingsprogramma. Je kunt met deze machine elk moment genieten van overheerlijke koffie. In september 2019 werd hij dan ook beloond met het Best Reviewed predicaat.

Merk: Delonghi
Categorie: Wonen
Levertijd: Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis
Verzendkosten: € 0.00

Ga naar aanbieding