Braun MQ7035X staafmixer

<strong><a title="Braun MQ7035X staafmixer - Expert folderaanbieding" href="https://www.expert.nl/tt/?tt=5515_254842_5306_feed&r=https%3A%2F%2Fwww.expert.nl%2Fbraun-mq7035x-zwart-rvs" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored noreferrer">Nu voor € 98.95</a></strong>

Expert folderaanbiedingen

Braun MQ7035X staafmixer – Expert folderaanbieding

Nu voor € 98.95

Ga naar aanbieding

De krachtige Braun MQ 7035X staafmixer is ontworpen om je snel en eenvoudig te helpen bij het bereiden van gezonde maaltijden voor iedereen. Pureer de meest harde ingrediënten met een slimme, intuïtieve bediening. De staafmixer heeft een vermogen van 1000W en beschikt over slimme technologieën voor optimaal gebruiksgemak.
De voordelen van de Braun MQ 7035X:
* Krachtige staafmixer met 1000W vermogen
* ACTIVEBlade-technologie voor een 250% actiever snijoppervlak
* Pas het vermogen eenvoudig aan via de bedieningsknop
* Verbeterde werkwijze dankzij handige accessoires: freesmes, chopper, garde en 600ml plastic beker
* Snellere en eenvoudigere bevestiging dankzij grotere, gebruiksvriendelijke knoppen en het intuïtieve, rechte ontwerp
Verbeterd snijoppervlak en eenvoudige, slimmere controle
De staafmixer beschikt over ACTIVEBlade-technologie: deze innovatieve technologie zorgt voor een 250% actiever snijoppervlak om mee te werken. Hierdoor wordt het meest lastige te mengen voedsel eenvoudig gemixt met 40% minder inspanning. Daarnaast beschikt deze staafmixer van Braun ook over Easy SmartSpeed-technologie, waardoor je met slechts één aanraking de controle houdt. Druk eenvoudig op de bedieningsknop om het vermogen intuïtief en zonder onderbreking aan te passen.
Handige accessoires voor optimaal gebruiksgemak
Dankzij de geïntegreerde SPLASHControl-technologie blijft je keuken altijd schoon en hoef je geen moeite in het schoonmaken van de keuken te stoppen. Daarnaast mengt het meegeleverde extra freesmes eenvoudig voedsel voor minder voorsnijden. Het mes mengt hele voedingsmiddelen in slechts enkele seconden. De chopper hakt daarnaast vlees, harde kaas, noten en meer in een paar seconden. En de meegeleverde garde klopt en roert gemakkelijk eieren, room en luchtige desserts van lage tot hoge snelheid. Ook wordt een 600ml plastic beker meegeleverd.
Slimmere bevestiging van accessoires
De MQ 7035X staafmixer van Braun beschikt echter over nog meer slimmigheden. Zo zijn accessoires dankzij de grotere, gebruiksvriendelijke knoppen en het intuïtieve rechte ontwerp sneller en makkelijker te bevestigen. Kortom, de Braun MQ 7035X is een slimme keukenhulp waarmee je eenvoudig en snel iedere klus kan klaren.

Merk: Braun
Categorie: Koken
Levertijd: Voor 21:45 besteld, volgende werkdag in huis
Verzendkosten: € 0.00

Ga naar aanbieding