Braun MQ 5264 BKBL staafmixer

<strong><a title="Braun MQ 5264 BKBL staafmixer - Expert folderaanbieding" href="https://www.expert.nl/tt/?tt=5515_254842_5306_feed&r=https%3A%2F%2Fwww.expert.nl%2Fbraun-mq-5264-bkbl-zwart-blauw" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored noreferrer">Nu van € <del>99.95</del> voor € 88.95<br><small>Korting € 11.00</small></a></strong>

Expert folderaanbiedingen

Braun MQ 5264 BKBL staafmixer – Expert folderaanbieding

Nu van € 99.95 voor € 88.95
Korting € 11.00

Ga naar aanbieding

De Braun MQ 5264 BKBL is een Multiquick 5 Vario staafmixer, met een krachtige motor van 1000 watt. Het is de ideale alles-in-een-oplossing voor het bereiden van gezonde maaltijden. Pureer verse ingrediënten met gemakt ot een smakelijke saus, heerlijke soep of maak de lekkerste smoothies. Die biedt onovertroffen prestaties voor snelle, gelijkmatige en uitstekende pureerresultaten. De robuuste vormgeving biedt extra duurzaamheid en dankzij het extra vermogen kan de motor moeiteloos alle taken aan.
Voordelen van de Braun MQ 5260 WHBL
* Krachtige motor van 1000 watt
* Keuze uit 21 snelheden voor maximale precisie, met één hand te bedienen
* Inclusief 600 ml maatbeker, 1,25 liter hakmolen/blender en spiralizer
* Soft Grip-handgreep voor goede grip tijdens het gebruik
* Onderdelen kunnen in de vaatwasser
De technologie en functies van de Braun MQ 5264 BKBL
De staafmixer is voorzien van PowerBell-technologie, een unieke staafmixertechnologie die zorgt voor zeer fijn en snelle pureerresultaten. Hij spiraliseert ook harde etenswaren, tot wel 30% sneller bij het gebruik van losse spiralizers. Dankzij de SplashControl-technologie zal jouw keuken daarbij schoner blijven. Het voorkomt namelijk spatten. Dankzij het EasyClick-systeem kan je, door middel van twee knoppen en één beweging, gemakkelijk wisselen tussen de accessoires.
De accessoires van de staafmixer
Bij deze staafmixer zit een maatbeker van 600 ml, spiralizer en hakmolen/blender. De maatbeker is BPA-vrij en voorzien van maataanduidingen in ml en fl.oz. Met de spiralizer snijd je eenvoudig zowel harde als zachte ingrediënten, zoals wortel, courgette en komkommer, tot slierten. Daarvoor heb je keuze uit 3 inzetstukken met verschillende diktes. Zo kan je veel variëren! Gebruik als laatste de 1,25 liter hakmolen/blender voor het blenden van jouw favoriete verse smoothie, het crushen van ijs of het hakken van ingrediënten in een paar seconden. De staafmixer is daarnaast geschikt voor een hakmolen, rvs garde, pureeraccessoire en koffie- en specerijenmolen. Door die extra accessoires aan te schaffen, kan je nog meer kanten op!

Merk: Braun
Categorie: Koken
Levertijd: Voor 21:45 besteld, volgende werkdag in huis
Verzendkosten: € 0.00

Ga naar aanbieding