Bosch BGB6PET2 stofzuiger

<strong><a title="Bosch BGB6PET2 stofzuiger - Expert folderaanbieding" href="https://www.expert.nl/tt/?tt=5515_254842_5306_feed&r=https%3A%2F%2Fwww.expert.nl%2Fbosch-bgb6pet2" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored noreferrer">Nu voor € 249.00</a></strong>

Expert folderaanbiedingen

Bosch BGB6PET2 stofzuiger – Expert folderaanbieding

Nu voor € 249.00

Ga naar aanbieding

Merk: Bosch Vermogen: 700 Watt Geluidsniveau: 76 dB Actieradius: 12 meter Stofzak: Ja, met 4 liter stofcapaciteit Filter: Wasbaar HEPA Hygiënefilter Geschikt voor: Alle typen vloeren Speciale kenmerken: Remote Power Control, AirTurbo Plus zuigmond en Multi-use borstel De Bosch BGB6PET2 stofzuiger is zeer geschikt voor huishoudens met huisdieren. De meegeleverde turboborstel verwijdert dierenharen gemakkelijk, zelfs uit tapijt! Bovendien is de stofzuiger voorzien van het HEPA-filter dat 99,95% van de kleinste stofdeeltjes uit de uitblaaslucht filtert. Bij het apparaat zitten ook allerlei andere mondstukken, waardoor je er verschillende oppervlakken stofvrij mee kan maken.
Voordelen van de Bosch BGB6PET2
* 700 watt vermogen
* Met HEPA-filter – 99,95% van de kleinste stofdeeltjes wordt uit de lucht gefilterd voor een schone uitblaaslucht
* 12 meter actieradius
* 4 liter capaciteit voor de stofzak
* Dankzij de turboborstel zeer geschikt voor huisdiereigenaren
Het gemak van de Bosch BGB6PET2
Naast de turboborstel, ontvang je bij deze stofzuiger ook een meubelzuigmond waarmee je eenvoudig kruimels van de meubels af zuigt. Bovendien heeft het een parketborstel voor kwetsbare vloeren. Deze beschermt harde vloeren voor krassen. Als laatste heeft het een kierenzuigmond om stof in hoekjes en kiertjes weg te zuigen. De stofzuiger heeft een geluidsniveau van 74 dB en is eenvoudig te bedienen via het handvat. Daar kan je bijvoorbeeld de turbo stand inschakelen of de stofzuiger uitzetten. Na gebruik is hij eenvoudig op te bergen door middel van de parkeerstand.

Merk: Bosch
Categorie: Huishoudelijk
Levertijd: 1-2 werkdagen
Verzendkosten: € 0.00

Ga naar aanbieding