AEG L8FEN96CS ÖKOMix wasmachine

<strong><a title="AEG L8FEN96CS ÖKOMix wasmachine - Expert folderaanbieding" href="https://www.expert.nl/tt/?tt=5515_254842_5306_feed&r=https%3A%2F%2Fwww.expert.nl%2Faeg-l8fen96cs-komix" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored noreferrer">Nu voor € 949.00</a></strong>

Expert folderaanbiedingen

AEG L8FEN96CS ÖKOMix wasmachine – Expert folderaanbieding

Nu voor € 949.00

Ga naar aanbieding

De AEG L8FEN96CS wasmachine heeft een ruime trommel met 9 kg vulgewicht en 1600 toeren. ÖKOMix-technologie biedt optimale bescherming voor vezels zodat je favoriete kleding langer mooi blijft. Dankzij ProSteam komt wasgoed minder gekreukt uit de wasmachine waardoor je minder hoeft te strijken. Ook werkt stoom uitstekend om kleding snel en eenvoudig op te frissen.
Voordelen van de AEG L8FEN96CS
* ÖKOMix: wasmiddel en wasverzachter lossen gelijkmatig op voor optimale verzorging van kleding
* ProSense: weegt de lading en past het programma automatisch aan
* ÖKOPower: schone was in slechts 59 minuten
* ProSteam: voor frisse kleding en makkelijker strijken
Ruime AEG wasmachine met 9kig vulgewicht en ÖKOMix-technologie
Uitstekende prestaties in minder dan een uur met het ÖKOPower-programma. Geoptimaliseerd voor je dagelijkse favorieten, reinigt het grondig een gemengde lading in slechts 59 minuten. Efficiënt reinigen bij lagere temperaturen wordt mogelijk gemaakt door unieke voormengtechnologie. Voor uitstekende zorg met minder energieverbruik.
Grondige zorg sneller. Met het ÖKOPower-programma.
ÖKOPower is het dagelijkse wasprogramma dat je alles geeft wat je nodig hebt. Was kleding in slechts 59 minuten met geweldige resultaten en minder energieverbruik. Het is het ideale programma voor dagelijks gebruik zonder concessies te doen aan prestaties of duurzaamheid. Het gaat sneller grondig.
Vezelbescherming met ÖKOMix-technologie.
Met ÖKOMix wordt elk spoor van wasmiddel en wasverzachter gemengd met water en lost het volledig op voordat het zelfs in de trommel komt. Het is de eerste wasmachine-technologie die wasmiddelen en wasverzachters volledig gelijkmatig verdeelt – ervoor zorgen dat ze elke vezel bereiken, reinigen en verzorgen.
Verzorgt kleding. Bespaart water en energie.
Met ProSense®-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen – met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en je basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.
Minder strijken. Frissere kleding.
Deze AEG wasmachines gebruiken stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat ze meteen weer kunnen worden gedragen. De korte, behoedzame stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreukels in droge stoffen. Of rond een wasbeurt af met een behoedzame stoomcyclus zodat je je kleding nauwelijks meer hoeft te strijken.
ÖKOinverter, het laagste energieverbruik.
De zuinige ÖKOInverter-motor is uitermate efficiënt en duurzaam en levert superieure prestaties, bij elk wasprogramma.

Merk: AEG
Categorie: Witgoed
Levertijd: Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis
Verzendkosten: € 0.00

Ga naar aanbieding