AEG CIB6641ABW inductie fornuis

<strong><a title="AEG CIB6641ABW inductie fornuis - Expert folderaanbieding" href="https://www.expert.nl/tt/?tt=5515_254842_5306_feed&r=https%3A%2F%2Fwww.expert.nl%2Faeg-cib6641abw-wit" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored noreferrer">Nu voor € 699.00</a></strong>

Expert folderaanbiedingen

AEG CIB6641ABW inductie fornuis – Expert folderaanbieding

Nu voor € 699.00

Ga naar aanbieding

Het AEG CIB6641ABW inductie fornuis heeft naast alle standaard ovenfunctie die je verwacht van een goede oven ook een SteamBake functie. Hiermee bereid je de heerlijkste gerechten met een lekkere krokante korst en een zachte smeuïge binnenkant. Zo maak je knapperige broodjes en heerlijke muffins en taarten.
Voordelen van de AEG CIB6641ABW
* 4 inductie-kookzones: snel en efficiënt koken
* SteamBake oven: voegt stoom toe aan het begin van het bakproces voor gerechten die krokant zijn van buiten en lekker smeuïg van binnen
* Oven met onder andere boven en onderwarmte, grill, hetelucht en Plus Steam
* Oven is makkelijk te reinigen dankzij geëmailleerde ovenwand
AEG inductiefornuis met SteamBake oven
Naast alle standaard ovenfuncties voegt de stoomfunctie in deze SteamBake multifunctionele oven stoom toe bij het begin van het bakproces. De stoom houdt het deeg vochtig aan het oppervlak om je gebak te voorzien van een gouden kleur en heerlijke korst, terwijl het binnenin zacht en smeuïg blijft. Bovendien kun je knapperige en heerlijke broodjes, muffins en taarten bakken.
Inductiekoken is zo responsief dat je de hitte onmiddellijk kunt aanpassen. Daar komt bij dat alleen de pan wordt verhit, zodat je de warmte precies krijgt waar je ze nodig hebt. Inductiekoken is uitermate responsief en nauwkeurig. Het reageert op het moment dat je pan wordt waargenomen en verwarmt de pan zelf – en niet het oppervlak van de kookplaat. Dus er komt alleen warmte vrij waar die nodig is. Met deze gevoeligheid kun je de temperatuur nauwkeurig en snel instellen, van zachtjes pruttelen tot volle warmte
Het timerdisplay biedt in één oogopslag een overzicht van de status van je gerecht. Op dit duidelijke scherm kun je een alarm instellen, direct zien hoe lang het nog duurt voordat je gerecht klaar is en de timer accuraat en precies instellen.
De glazen deur van deze oven is volledig uitneembaar voor betere toegang om de oven nog grondiger schoon te maken. Zo kun je de deur nog grondiger reinigen en heb je betere toegang tot de ovenruimte zelf.
In vergelijking met standaard bakplaten is deze XL bakplaat groter, waardoor je nog grotere partijen heerlijk gebakken lekkers kunt bereiden. De XL bakplaat is groter dan standaard bakplaten, waardoor je grotere partijen lekkers kunt bereiden, in de wetenschap dat elk exemplaar perfect gebakken is.
Kookplaat type: volledig inductie. Kookzone linksachter: inductie, 1400W/2500W/140mm. Kookzone linksvoor: inductie, 2300W/3600W/210mm. Kookzone rechtsvoor: inductie, 1800W/2800W/180mm. Kookzone rechtsachter: inductie, 1800W/2800W/180mm. Type oven: Elektrisch SteamBake, multifunctionele heteluchtoven met PlusSteam. Ovenfuncties: Conventioneel (boven- & onderwarmte)-Tweekringsgrill-Multi hetelucht (vochtig)-Pizzafunctie-Multi hetelucht-Plus Steam-Infrathermgrill. Touch control functies. Ovenreiniging: makkelijk te reinigen geëmailleerde ovenwand. Gemakkelijk te reinigen ovendeur. Ovendampafvoer achteraan. Opties oven: Akoestisch signaal-Duur-Einde-Kookwekker-Tijd.
Afmetingen (hxbxd): 850 x 596 x 600 mm.

Merk: AEG
Categorie: Koken
Levertijd: 1-2 werkdagen
Verzendkosten: € 0.00

Ga naar aanbieding