borrelexperience.nl-website

Borrelexperience.nl

Breng gezelligheid met een Borrelbox en bestel een borrelbox. De fijnste selectie van borrelhapjes en drankjes. Voor 12 uur besteld, volgende dag in huis<br><a class="fasc-button fasc-size-medium fasc-type-glossy ico-fa fasc-ico-after fa-arrow-right fasc-style-bold" style="background-color: #33809e; color: #ffffff;" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored" href="https://tekoopopinternet.nl/go/borrelexperience-nl/">Borrel Experience</a>

Breng gezelligheid met een Borrelbox en bestel een borrelbox

Borrel Experience gelooft dat borrelen meer is dan lekker eten en drinken.

borrelexperience logo
naar Borrel Experience

Een online knalfuif organiseren of de vrijmibo regelen of op werk? Of samen thuis op de bank borrelen (#blijfthuis)? Op afstand borrelen was nog nooit zo eenvoudig. De kiest online één van de favoriete borrelboxen. Als je vóór 12 uur bestelt is de borrelbox van Borrel Experience de volgende dag gratis thuisbezorgd, op elke locatie in Nederland.

Na al dat thuiswerken snakt Nederland af en toe naar een fijne borrel. Met vrienden, familie, de buren of collega’s. Niet voor niks neemt het e-borrelen, oftewel het virtueel op afstand video-borrelen, sinds kort een grote vlucht. De charcuteriemakers van Olijck en online cateringplatform Hapjes aan Huis hebben de koppen (1,5 meter afstand) bij elkaar gestoken en lanceren nu de borrelboxen van Borrel Experience. Borrelen staat voor gezelligheid. En voor verbondenheid. Zo is het idee van de borrelboxen van Borrel Experience ontstaan. Alle producten uit de borrelbox zijn van locale ondernemers. Dus bewuster kopen. Niet meer in het buitenland, maar in Nederland bij de lokale bedrijven.

Daarom Borrel Expierence

  • De fijnste selectie van borrelhapjes en drankjes
  • Voor 12 uur besteld, volgende dag in huis
  • Producten uit de borelbox zijn van locale ondernemers
  • Keuze uit diverse boxen.
  • Gratis bezorgd in NL (ook op meerdere adressen)

Sinterklaas of Kerst