taartenwinkel.nl-website

Taartenwinkel.nl

Met meer dan vier miljoen verkochte traktaties is Taartenwinkel uitgegroeid tot de grootste online banketbakker van Nederland. <br /><a class="fasc-button fasc-size-medium fasc-type-glossy ico-fa fasc-ico-after fa-arrow-right fasc-style-bold" style="background-color: #33809e; color: #ffffff;" target="_blank" rel="sponsored nofollow noopener" href="https://tekoopopinternet.nl/go/taartenwinkel-nl/">Taartenwinkel.nl</a>

taartenwinkel logo

Taartenwinkel.nl is de online banketbakker van Nederland.

Taartenwinkel.nl

Zij maken elke dag mensen blij met heerlijke traktaties. Of het nu gaat om iemand feliciteren, een vriend bedanken, iemand succes wensen, de geboorte van een kind, een blijk van waardering geven, trakteren voor een verjaardag. de introductie van een nieuw product, een lekker relatie geschenk geven of gewoon lekker voor jezelf een gebakje bestellen. Taartenwinkel.nl heeft voor iedere gelegenheid een heerlijke traktatie!

Met meer dan vier miljoen verkochte traktaties is Taartenwinkel.nl tot nu toe uitgegroeid tot de grootste online banketbakker van Nederland. De taarten zijn op maat gedecoreerd om elke gelegenheid- bedrijfsgelegenheid, promotieactie, verjaardag, bruiloft- tot een feestelijk succes te maken. Alle taarten kunnen een persoonlijke boodschap meekrijgen in de vorm van een brief of kaartje.

In 2012 brak een nieuwe fase aan met het werken met één bakkerij en het gekoeld bezorgen van de producten door heel Nederland. De ambitie van Taartenwinkel.nl is de lekkerste en meest servicegerichte webwinkel van Nederland te zijn en te blijven. Dit doen zij met dezelfde passie als waarmee ze ooit de allereerste taart maakten.

Taartenwinkel.nl

Taartenwinkel.nl taart bestellen