bootkoffie.nl

Bootkoffie.nl

Bootkoffie verkoopt een uitgebreid assortiment van direct bij de koffieboer ingekochte, single origin, 100% arabica koffiebonen.<br><a class="fasc-button fasc-size-medium fasc-type-glossy ico-fa fasc-ico-after fa-arrow-right fasc-style-bold" style="background-color: #33809e; color: #ffffff;" target="_blank" rel="nofollow noopener sponsored" href="https://www.bootkoffie.nl/">Bootkoffie.nl</a>

Bootkoffie.nl – de lekkerste koffie en koffiebonen

Proef anders. Geluk door smaak.

bootkoffie-logo
naar Bootkoffie.nl

Bootkoffie verkoopt een uitgebreid assortiment van direct bij de koffieboer ingekochte, single origin, 100% arabica koffiebonen. Ambachtelijk gebrand als espresso- en filterkoffie, waaronder organic naturals, biologische maar ook speciale gelimiteerde variëteiten.

Ook vind je op Bootkoffie.nl bij de juiste tools en machines aan zodat ook thuis de perfecte kop koffie gezet kan worden. 

Bootkoffie.nl heeft een sterke missie gericht op eerlijke koffie: iedereen gelukkig maken met de smaak van koffie, de naam van de koffieboer bekend maken en meehelpen met waardige leefomstandigheden op de koffieplantage. De klanten van Bootkoffie.nl weten dat koffieboeren in ontwikkelingslanden, waarvan velen een decennia lange relatie onderhouden, een rechtvaardige prijs hebben ontvangen. Een prijs die boeren in staat stelt te investeren in duurzame ontwikkeling, leefomstandigheden en kwaliteit van de koffie. Denk daarbij aan productiviteitsverbeteringen, een schoon milieu, goed onderdak, onderwijs en betere gezondheidszorg.

Bootkoffie.nl