lamor.nl-website

Lamor.nl

Lamor is de webshop met de mooiste sexy kleding, lingerie en kinky accessoires. Topmerken zoals Chilirose, Lolitta, Soleil-Fashion, XXX Collection, Demoniq, Chili Rose en Me Seduce, Grey Velvet en Noir handmade.<br /><a class="fasc-button fasc-size-medium fasc-type-glossy ico-fa fasc-ico-after fa-arrow-right fasc-style-bold" style="background-color: #33809e; color: #ffffff;" target="_blank" rel="sponsored nofollow noopener noreferrer" href="https://tekoopopinternet.nl/go/lamor/">Lamor.nl</a>

Lamor.nl is de webshop met de mooiste sexy kleding en sexy lingerie.

lamor.nl-logo
Lamor.nl

Al jarenlang leveren we kwaliteit van topmerken als Leg Avenue, Dreamgirl, Chilirose en Soleil. En natuurlijk houden we het betaalbaar. De mooiste corsetten, een sexy babydoll of kinky jurkje, we hebben het voor je.. in een prachtige pasvorm! Een uitstekende klantenservice vinden we vanzelfsprekend!

Lamor.nl is al jarenlang dé online specialist in partykleding en lingerie, met bekende merken als Dreamgirl, Leg Avenue, Espiral en Forplay. De klanten van Lamor zijn trouw, en waarderen de kenmerken van Lamor.nl: een assortiment van topmerken met een juiste prijs, steeds nieuwe collecties, het inspelen op de trends in de dancescene, de goede service en natuurlijk de volgende dag levering. De klanten van Lamor bedenken namelijk vaak op het laatste moment dat ze een feestje hebben en willen dan hun nieuwe outfit morgen in huis hebben.

De pluspunten van Lamor

  • Jarenlange ervaring (sinds 2005)
  • Een scherpe prijs
  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis
  • Uitstekende service
  • Doorlopende acties en prijsvragen
  • Vele betrouwbare en veilige betaalmethodes

Lamor.nl

lamor.nl - De mooiste partykleding en lingerie

Aangesloten bij

WebWinkelKeur