alternate.nl-website

Alternate.nl

Alternate.nl is één van de grotere online leveranciers van computers, componenten en multimediaproducten in Europa.<br /><a class="fasc-button fasc-size-medium fasc-type-glossy ico-fa fasc-ico-after fa-arrow-right fasc-style-bold" style="background-color: #33809e; color: #ffffff;" target="_blank" rel="sponsored nofollow noopener noreferrer" href="https://tekoopopinternet.nl/go/alternate/">Alternate.nl</a>

alternate-logo

Alternate – dé online computer en elektronica specialist!

Computers, gaming, multimedia en huishoudelijke elektronica van topmerken koop je voordelig bij alternate.nl.
Voor 22.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

Alternate.nl

Alternate.nl is van oudsher één van de grotere online leveranciers van computers, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop van de jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met aanverwante producten als huishoudelektronica en gereedschappen. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zowel rechtstreeks naar de eindgebruiker of als fulfilmentpartner voor andere verkopers. Alternate is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

Ook op Alternate.nl: Speelgoed en spellenHuishoudenGereedschapTuinonderhoudCameraKantoorartikelen

Alternate.nl

Sinds 1998 is Alternate ook gevestigd in Ridderkerk, als zelfstandige aftakking van de Duitse moederorganisatie. Met 200 medewerkers en inmiddels 18 jaar ervaring is Alternate Nederland een vaste waarde in de online markt en nog steeds marktleider op het gebied van computer gerelateerde producten. Vanuit Nederland is in 2007 ook in België (Aartselaar) een vestiging gestart, met vergelijkbaar succes.

Aangesloten bij

Thuiswinkel Waarborg Ecommerce Europe