Vcadirect.nl

Veilig thuis uw VCA leren met onze e-learning. VCAdirect.nl is de grootste online VCA cursus aanbieder van Nederland.<br /><a class="fasc-button fasc-size-medium fasc-type-glossy ico-fa fasc-ico-after fa-arrow-right fasc-style-bold" style="background-color: #33809e; color: #ffffff;" target="_blank" rel="sponsored nofollow noopener noreferrer" href="https://tekoopopinternet.nl/go/vcadirect-nl/">Vcadirect.nl </a>

Veilig thuis uw VCA leren met onze e-learning

VCAdirect.nl is de grootste online VCA cursus aanbieder van Nederland.

vcadirect.nl logo
naar Vcadirect.nl

VCA staat voor: Veiligheid Checklist Aannemers. Dit is het belangrijkste certificaat voor veilig werken in Nederland. Iedereen die werkzaam is in situaties met een verhoogd risico op lichamelijk letsel dient VCA gecertificeerd te zijn. VCAdirect.nl onderscheidt zich op de markt door VCA certificering mogelijk te maken via e-learning. Hierdoor is de training bijna de helft goedkoper en doorloopt men de theorie 60% sneller dan met klassikale cursussen. Daarnaast ligt het slagingspercentage bij VCAdirect.nl rond de 98% ten opzichte van het landelijk gemiddelde van 78%.

VCA is voor iedereen die werkt in situaties met een verhoogd risico op lichamelijk letsel. Dit varieert van loodgieters tot schilders en van boorplatform medewerkers tot steigerbouwers. De cursus is daarmee essentieel voor zowel ZZP’ ers als personeel van multinationals.

VCAdirect.nl heeft verschillende VCA cursussen in verschillende talen beschikbaar. VCAdirect is de enige VCA aanbieder die betaalmethoden als iDeal en PayPal mogelijk maakt. Reeds duizenden klanten kozen VCAdirect om hun VCA certificaat te halen, waaronder zeer grote gerenommeerde organisaties.

naar Vcadirect.nl

VCA cursus en VCA examen