thuiscursus.nl-website
NHBO.nl heeft meer dan 100 erkende opleidingen, van Schoonheidsspecialist tot Grafisch Designer, Manager of Herborist: de professionele docenten zorgen ervoor dat er op korte tijd een echte vakspecialist klaargestoomd wordt.<br /><a class="fasc-button fasc-size-medium fasc-type-glossy ico-fa fasc-ico-after fa-arrow-right fasc-style-bold" style="background-color: #33809e; color: #ffffff;" target="_blank" rel="sponsored nofollow noopener noreferrer" href="https://tekoopopinternet.nl/go/nhbo-thuiscursus-nl/">NHBO Thuisstudie</a>

thuiscursus.nl logo

NHBO wil voor jou het verschil maken.

Thuiscursus.nl

NHBO Thuiscursus.nl helpt je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. NHBO vindt het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt.

NHBO Thuiscursus.nl helpt ieder jaar vele tienduizenden studenten aan een erkend diploma waarmee zij hun droombaan vinden, hun carrière een boost geven of starten als zelfstandig ondernemer. NHBO is de belangrijkste opleider van de Benelux op vlak van klassikaal onderwijs voor volwassenen. NHBO heeft erkende opleidingen en cursussen (in Amsterdam, Breda, Rotterdam of Utrecht) op MBO+ niveau van de hoogste kwaliteit en tegen de beste prijs. Omdat de colleges van het NHBO ’s avonds of in het weekend plaatsvinden, zijn ze bovendien zeer geschikt voor mensen met een drukke baan of gezin.

NHBO Thuiscursus.nl heeft meer dan 100 erkende opleidingen, van Schoonheidsspecialist tot Grafisch Designer, Manager of Herborist: de professionele docenten zorgen ervoor dat er op korte tijd een echte vakspecialist klaargestoomd wordt.
NHBO Thuiscursus.nl is ingeschreven in het CRKBO, internationaal erkend door het IAPE, in het bezit van het ISO-9001 certificaat en aangesloten bij de Internationale Wellnessfederatie. IJzersterke kwaliteitsgaranties waardoor de student er 100% zeker van kan zijn dat de opleiding op een erg professionele manier gegeven zal worden.

Alle voordelen van NHBO.nl op een rijtje:

  • De beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland
  • Ruim 100 functiegerichte beroepsopleidingen op MBO+niveau
  • Kwaliteitsvol onderwijs met erkende diploma’s
  • Direct inzetbaar op de arbeidsmarkt door de praktijkgerichte insteek
  • Geen vooropleiding vereist
  • De hoogste studententevredenheid van Nederland
  • Gratis opleidingsbrochures
  • Gratis studieadvies van onze professionele opleidingsconsulenten
  • Gratis proefhoofdstukken van alle opleidingen.

Thuiscursus.nl

Zet de eerste stap naar je nieuwe toekomst!

NHBO, waar staat dat eigenlijk voor? Het is de afkorting van Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling. En hiermee weet je ook precies wat NHBO wilt bereiken: jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep leren, zodat jij direct aan de slag kunt in je nieuwe werkveld. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

NHBO is onderdeel van een internationale opleidingsgroep die klassikale opleidingen en thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt. NHBO is er trots op dat ze als betrouwbare partner jaarlijks duizenden studenten aan een erkend diploma helpen.