babykadowinkel.nl

Babykadowinkel.nl

Kraampakket of geboortekado bestellen voor een familielid, vriendin of collega? Babykadowinkel.nl heeft een ruim assortiment geboortecadeaus<br /><a class="fasc-button fasc-size-medium fasc-type-glossy ico-fa fasc-ico-after fa-arrow-right fasc-style-bold" style="background-color: #33809e; color: #ffffff;" target="_blank" rel="sponsored nofollow noopener noreferrer" href="https://tekoopopinternet.nl/go/babykadowinkel-nl/">Babykadowinkel.nl</a>

Unieke babycadeautjes en een ruim assortiment op Babykadowinkel.nl

babykadowinkel_logo

Babykadowinkel.nl

Babykadowinkel.nl heeft een ruim assortiment geboortecadeaus met de mogelijkheid allerlei textiel en knuffeldoekjes te voorzien van een geborduurde naam en/of tekst. Verder voor de rest nog in het assortiment: houten naamtreintjes, leuke babyslofjes van Baby Dutch, leuke knuffels met en zonder naamborduring van Happy Horse, geboorteberen, Nijntje en Woezel & Pip artikelen en nog veel meer.

Voordelen van Babykadowinkel:

  • Eenvoudig bestellen dus geen inlogcodes en wachtwoorden nodig
  • Kadoservice en persoonlijke tekst op wenskaart mogelijk
  • Veilig betalen met iDEAL
  • Bedrijven kunnen op rekening bestellen
  • Lage bezorgkosten
  • Snelle aflevering

Babykadowinkel heeft maandelijks een leuke kortingsactie (met een kortingscode) op een bepaald artikel of categorie en leuke acties op facebook (https://www.facebook.com/babykado) en met tevens met moederdag, vaderdag, sinterklaas en kerst.

Babykadowinkel.nl

Aangesloten bij

Webshop Keurmerk